• Motorqueens + support - 29/12/23
  • Benefiet Viggen - 09/12/23
  • Hibernation Fest 2024
  • 10 ROGUE + SHOTS FIRED + STEAM

SOUNDSLAVE

Soundslave is een gloednieuwe naam in de tributewereld. Al mag 'nieuw' in dit geval niet als synoniem van 'onervaren' worden geïnterpreteerd. Want de leden van deze vierkoppige band die medio 2022 werd opgericht in Pelt (België) hebben los van elkaar honderden gigs op de teller, in tal van bezettingen. Maar het is niet alleen de ervaring die Geert, Wim, Wout en Dries met elkaar verbindt: als jongens van de jaren 90 delen ze ook een grote liefde voor het repertoire van grunge-icoon Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave, Temple of the Dog). En dus kon een tribute niet uitblijven.

Aanvankelijk werd er met argusogen gekeken naar hoe Soundslave erin zou slagen om de per definitie onevenaarbare Cornell te benaderen. Maar na het afleveren van enkele live-opnames, begin 2023, vervelde de scepsis in enthousiasme.

Vandaag is Soundslave klaar om de (grote) podia te verslinden. Met eerlijke en energieke interpretaties van wereldsongs als Black Hole Sun, Spoonman, Cochise, Hunger Strike, en ga zo maar door. Een ultieme hommage aan Chris Cornell en aan het oeuvre van één van de beste rockzangers ooit.

SOUNDSLAVE IS:
Geert Op 't Eynde: Zang
Wout Schoonis: Gitaar
Wim Gerits: Bas
Dries Janssen: Drums.

https://www.soundslave.be/
RED URBAN FUNK MACHINEBUY YOUR TICKETS HERE